Onze camping

Minicamping Hoeve de Maasduinen ligt in een prachtig bosrijke omgeving pal aan fietsknooppunt 64, het hart van Nationaal Park de Maasduinen.

camping02

Ruime campingplaatsen

Onze minicamping biedt plek voor 25 ruime campingplaatsen voor uw camper, caravan of tent. Groot of klein, u bent van harte welkom!

camping01

Van alle gemakken voorzien

Onze kampeerplekken zijn voorzien van watertappunten, riool, 10 ampére electriciteit én GRATIS wifi, glasvezel internet. Alles netjes verzorgd. 

fietser uitkijken

Prachtig uitzicht

Geniet van het uitzicht zo ver als je kunt kijken; dieren staan rustig te grazen in de weide en vogels vliegen voorbij. Of pak een kop koffie met vlaai op ons boerderijterras.

sanitair

Schoon sanitair

Maak gebruik van onze wasgelegenheden, de heren- en damestoiletten of zelfs van onze eigen wasmachine om uw kleding schoon mee naar huis te nemen.

uitleg campinggasten

Wij helpen u graag verder

Wij staan u graag te woord voor vragen of hulp bij het zoeken van een geschikte daginvulling. Van wandelen en fietsen tot het bezoek van een kasteel of bedevaartsoord.

De boerderij van Familie Hendriks

Minicamping Hoeve de Maasduinen ligt op een steenworp afstand van de boerderij van Familie Hendriks, de familie die ook deze prachtige camping beheert.

koeien

Passie voor dieren

Al jarenlang is het melkveebedrijf met 100 stuks melkkoeien en bijbehorend jongvee de centrale passie voor de familie Hendriks. Wij geven u graag een rondleiding.

asperges

Het witte goud!

In het seizoen worden er door ons ook heerlijke asperges geoogst op de landerijen, elke dag vers! Wij laten u met trots graag het verwerkingsproces zien en geven u graag tips voor overheerlijke gerechten!

Direct reserveren?

Wilt u verzekerd zijn van een prachtige plek op onze minicamping? Wacht dan niet langer en vraag naar de mogelijkheden.

Reservering aanvragen